Bolletjes-raster-CoverBolletjes-raster-CoverBolletjes-raster-Coveroverlay_leftoverlay_right

verbinden • ontwikkelen • delen

Terug naar overzicht

Strategisch handelen en adviseren vanuit “De psychologie van communicatie”

Tijdens het voorjaarsevent was Gerald Morssinkhof, medeschrijver van het boek ‘Psychologie van Communicatie’, bij ons te gast. Zijn lezing was zo inspirerend dat Eugenie Buur van Intermaris Gerald benaderde voor een vervolg. We zijn er trots op dat zij samen een uniek aanbod voor Cover maakten. Strategisch handelen en adviseren vanuit “De psychologie van communicatie”. In twee bijeenkomsten maak je de verdieping op de theorie en maak je de verbinding naar de praktijk.

Dag 1 – 4 oktober 9.30 – 16.30 uur (incl. lunch aangeboden door BrabantWonen)
Locatie
Brabant Wonen Venusstraat 2 in Oss
In een groep van maximaal 16 deelnemers leg je de basis. Op interactieve wijze maak je een (hernieuwde) kennismaking en verdieping op ‘Psychologie van Communicatie’. Je gaat de kennis vertalen naar ‘het coachen van collega’s’ en ‘het versterken van de eigen adviesvaardigheden’. Een mooie koppeling van persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Dag 2 – 29 november 9.30 – 16.30 uur (excl. lunch)
Locatie: GroenWest Oslolaan 2 in Woerden
Na dag 1 ga je zelf aan de slag met een casus uit jouw eigen organisatie. Deze breng je op dag 2 mee. Op deze dag staan de verdieping en verscherping van de aanpak in de praktijk centraal. Zo neem je een goed gevulde rugzak mee terug naar jouw werk.

Aanmelden kan alleen als je lid bent en voor beide dagen. Er is plek voor maximaal 16 deelnemers. De kosten voor deze 2-daagse bijeenkomst zijn €450,- per persoon. Heb je interesse? Meld je aan via onderstaand formulier.

Aanmeldformulier Strategisch handelen en adviseren vanuit “De psychologie van communicatie” 4 oktober en 29 november

  • Persoonsgegevens

  • Factuurgegevens

  • Kosteloos annuleren kan tot 2 weken voor de activiteit. Daarna zijn wij genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.