Bolletjes-raster-CoverBolletjes-raster-CoverBolletjes-raster-Coveroverlay_leftoverlay_right

verbinden • ontwikkelen • delen

Terug naar overzicht

Versterking gezocht!

De organisatie van Cover bestaat uit twee bestuursleden: Lianne en Miriam. We worden ondersteund door Marlou. De organisatie van Cover staat als een huis en we barsten van de ideeën, maar…

Lianne, die nu 5 jaar in het bestuur zit, richt zich steeds meer op ‘het werken vanuit de bedoeling’. Daarom heeft ze, met pijn in haar hart, besloten dat het tijd is om het stokje over te dragen. We zoeken dus voor 1 januari 2019 een of (nog beter) meerdere nieuwe bestuursleden die samen met Miriam en Marlou Cover verder willen uitbouwen.

Ook als we een nieuw bestuurslid hebben, zijn we er nog niet. We merken dat we door tijdgebrek niet alles uit Cover kunnen halen wat erin zit. Dat is zonde! Er is versterking nodig. Daarom zoeken we met spoed leden die meedenken en de organisatie van een of meerdere activiteiten op zich nemen.

Meedoen in de organisatie van Cover betekent vooral dat je meer kunt doen met de dingen die je zelf interessant vindt. Want Cover draait om leden net als jij. Die samen willen leren. Over het vak, de ontwikkelingen in de sector en je persoonlijke ontwikkeling. Meedoen in de organisatie van Cover biedt je kansen om bijeenkomsten te organiseren over onderwerpen of organisaties waar je zelf meer van wilt weten.

We merken dat Cover op veel goodwill kan rekenen bij sprekers zoals Gerald Morsssinkhof en Vera de Witte. Dus hoe vet is het om de trendsetters uit het vakgebied die jij interessant vindt te kunnen benaderen? Ook organisaties als Aedes, KWH en opleidingsinstituten zoals Van der Hilst Communicatie werken graag met ons samen. Dus als jij je horizon wilt verbreden, is dit je kans! Stuur een e-mail naar info@covernet.nl en we bespreken graag de mogelijkheden met je.