Bolletjes-raster-CoverBolletjes-raster-CoverBolletjes-raster-Coveroverlay_leftoverlay_right

verbinden • ontwikkelen • delen

Terug naar overzicht

Terugblik tweedaagse Gerald Morssinkhof

Tijdens het voorjaarsevent van 2018 was Gerald Morssinkhof, medeschrijver van het boek ‘Psychologie van Communicatie’, bij ons te gast. Zijn lezing was zo inspirerend dat er een tweedaagse werd georganiseerd: Strategisch handelen en adviseren vanuit de psychologie van communicatie.

Verhaal van een deelnemer:
Moniek van der Mijden van BrabantWonen volgde deze tweedaagse. “De eerste dag maakten we kennis met de psychologie van communicatie. Wanneer je de leefwereld van de ontvanger centraal zet, is de kans op effectieve communicatie het grootst. En: bij vrijwel alles wat je doet, trigger je vanzelf iets in de ‘onderstroom’.

Alles wat er tijdens die dag gebeurde was dan ook meteen trainingsmateriaal. Dat was heel intensief, maar door het op die manier zelf te ervaren, kan ik het nu makkelijker herkennen.

De tweede dag gingen we er dieper op in wat dit betekent voor jouw rol als adviseur. Omdat er een flinke koppeling was van persoonlijke en professionele ontwikkeling, was het een erg inspirerende cursus Ik ben blij dat ik deze cursus heb gevolgd. Het helpt me verder in mijn vak en ik kan het direct toepassen.”

Goed nieuws voor jou

Goed nieuws voor je als je deze tweedaagse hebt gemist: omdat Cover dit jaar 20 jaar bestaat, willen we onze leden iets unieks aanbieden. We hebben niemand minder dan Gonda Duivenvoorden en Wilma Kossen gevraagd om speciaal voor Cover een tweedaagse masterclass te ontwikkelen. Beide zijn onder andere bekend van SRM opleidingen en trainingen en hebben nu samen Van de Wijz; zij bedenken en geven trainingen die jou respectvol ontregelen zodat je weer wat nieuws kunt toevoegen. Zet de data van deze tweedaagse vast in je agenda: 27 augustus en 15 oktober! Wordt vervolgd!