Bolletjes-raster-CoverBolletjes-raster-CoverBolletjes-raster-Coveroverlay_leftoverlay_right

verbinden • ontwikkelen • delen

Terug naar overzicht

Terugblik najaarsevent

Op 8 november kwamen er zo’n 30 vak- en sector genoten samen in de super hippe locatie JOINN! In Houten. Het was een inspirerende en leerzame dag met een fijne Cover vibe!

Denise Dechamps van de Body Language Academy trapte af met een interactieve lezing en gaf inzicht waarom het zo belangrijk is om bewust te zijn van zowel je eigen lichaamstaal als die van de ander. Onze non-verbale communicatie vertaalt onze emoties en drijfveren naar zichtbare fysieke signalen. Wanneer je deze signalen herkent en juist interpreteert, kan je gesprekspartners lezen als een open boek en gedrag voorspellen – en dat is in ons vakgebied van onschatbare waarde.

‘Spreken is zilver, lichaamstaal is goud’

Voor de lunch vergaf Abeke Scheur, communicatieadviseur en nuchtere intuïtie-expert, vier werkreadings. De readings werden gegeven door studenten van het CLI, waar Abeke les geeft. Tijdens een reading wordt je energie gelezen en wordt er verteld wat jij laat zien. Na de lunch zijn we zelf samen met Abeke aan de slag gegaan met het oefenen van het inzetten van je intuïtie.

Tot slot hebben Heleanne en Marieke van PlanHR ons laten zien dat iedereen kan tekenen. En dat is maar goed ook, want een getekend beeld onthoud je zes keer beter dan een geschreven tekst. We ontvingen een goed gevulde etui, zodat we vandaag direct zelf aan de slag kunnen met het maken van mooie beelden.

Naast het inhoudelijke programma stond het najaarsevent ook in het teken van de toekomst van Cover. Om door te kunnen gaan als vereniging is er een actieve rol nodig van leden. Dat begint met twee nieuwe bestuursleden. Zonder bestuur op 1-1-2019 géén Cover! Een lid heeft aangegeven interesse te hebben. Fijn! Wie wordt het derde bestuurslid, zodat we in 2019 ons 20-jarige jubileum kunnen vieren? Daarnaast heeft een aantal leden aangeboden om een activiteit te organiseren of een locatie ter beschikking te stellen. Daar zijn we super blij mee! Hoe meer hulp, hoe beter. Wil jij dat Cover blijft bestaan? Neem dan contact op via info@covernet.nl , dan bespreken we samen wat jij leuk vindt om te doen.