Bolletjes-raster-CoverBolletjes-raster-CoverBolletjes-raster-Coveroverlay_leftoverlay_right

verbinden • ontwikkelen • delen

Lidmaatschap

Wil je lid worden van Cover? Leuk! Lees onderstaande informatie eerst door. Meld je aan door het formulier in te vullen en hopelijk ontmoeten we je dan snel bij een van de activiteiten die we organiseren. 

Lid worden
Om lid te worden van Cover werk je bij een in Nederland gevestigde woningcorporatie of aanverwante, niet-commerciële organisatie (zoals koepelorganisatie Aedes). Bovendien besteedt je minimaal 50% van je werk aan communicatietaken. Voldoe je aan deze voorwaarden? Vul dan onderstaand formulier in.

Kosten lidmaatschap
Lidmaatschap van Cover kost €225,- per jaar. Een nieuw lid betaalt daarnaast eenmalig €125,- inschrijfgeld. Beschikt jouw corporatie over een communicatieafdeling en willen meer collega’s lid worden van Cover? In dat geval betaal je slechts één keer het inschrijfgeld. Je kunt het lidmaatschap op elke gewenste datum laten ingaan. Je betaalt alleen voor dat deel van het jaar dat je lid bent.

Bedrijfslidmaatschap
Bij Cover kunnen corporaties gebruik maken van de voordelen van het bedrijfslidmaatschap. De eerste twee leden van eenzelfde corporatie betalen het volledige bedrag van €225,- per jaar. Vanaf het derde lid betaalt de corporatie €125,- per lid in plaats van €225,-.

Overschrijven of opzeggen lidmaatschap
Je kunt het lidmaatschap kosteloos overschrijven op de naam van je vervanger. Wanneer er nog geen vervanger bekend is, kan de corporatie lid blijven. Op die manier voorkom je dat je werkgever opnieuw inschrijfgeld betaalt. Het wijzigen, overschrijven of opzeggen meld je via info@covernet.nl. Zorg dat je het lidmaatschap minimaal één maand voor de prolongatiedatum opzegt. Stuur dus altijd een mail vóór 1 december.

Voorwaarden activiteiten
Gedurende het jaar organiseren we allerlei activiteiten. Per activiteit geven we aan wat de kosten zijn. Annuleren kan tot uiterlijk twee weken voor de activiteit. Je bent dan geen kosten verschuldigd. Daarna brengt Cover het verschuldigde bedrag in rekening. Je mag dan wel een vervanger sturen.

 

Ja, ik wil graag lid worden van Cover!

  • Factuurgegevens

  • Vul een waarde minder dan of gelijk aan 101 in.
    Ik ga akkoord dat door inschrijving bij Cover mijn e-mailadres in de centrale mailinglijst wordt opgenomen en ik nieuwsbrieven en uitnodigingen voor activiteiten ontvang.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.