Bolletjes-raster-CoverBolletjes-raster-CoverBolletjes-raster-Coveroverlay_leftoverlay_right

verbinden • ontwikkelen • delen

Over Cover

Cover is een bloeiend netwerk van en voor communicatie-professionals uit de corporatiesector. Met elkaar ontdekken we waar de ruimte zit om écht het verschil te maken. Meer over onze bedoeling lees je hier

Het belang van oprechte communicatie is groter dan ooit. Hoe maak je als bevlogen professional effectief het verschil? Voor je corporatie, binnen je werk maar zeker ook voor jezelf?

Geen nood! Cover biedt je professionele ondersteuning. Altijd actueel, altijd inspirerend en vooral lekker praktisch. Bijvoorbeeld tijdens de tweejaarlijkse events met boeiende sprekers, inhoudelijke discussies en praktische workshops. Maar ook tijdens de intervisie, bedrijfsbezoeken, kennissessies en/of een leergang communicatieve corporatie.

Deelname aan onze activiteiten betekent: samen nieuwe dingen ontdekken, geïnspireerd raken, energie krijgen, verhalen uitwisselen, nuttige tips krijgen en geven. Bij Cover helpen we elkaar vooruit. Cover is er voor jou en van jou. Dus kom even op adem, leg je werk- en persoonlijke accu aan de Cover-oplader zodat je motor er weer tegen kan!

Inmiddels zijn communicatieprofessionals van meer dan 120 woningcorporaties lid van Cover!