Bolletjes-raster-CoverBolletjes-raster-CoverBolletjes-raster-Coveroverlay_leftoverlay_right

verbinden • ontwikkelen • delen

Over Cover

Cover is een bloeiend netwerk van en voor communicatie-professionals uit de corporatiesector. Wij dragen bij aan verbondenheid. Tussen corporaties en hun omgeving. En tussen leden onderling. Met elkaar ontdekken we waar de ruimte zit om écht het verschil te maken. Meer over onze bedoeling lees je hier

Als communicatieprofessional weet je als geen ander dat het roerige tijden zijn. De crisis zette ons hele denken en doen op de kop. Corporaties moesten kleur bekennen en noodgedwongen andere keuzes maken. Dit had ook invloed op ons vak. Het belang van oprechte communicatie is groter dan ooit.

Dat vraagt wel iets anders van ons. Geen ‘doel-middel’-denken maar zinvolle verbindingen organiseren. Niet alleen volgen, maar vooral duiden. We moeten specialiseren en tegelijkertijd breed samenwerken. Dat is nogal wat… Hoe maak je dan als bevlogen professional – terwijl verandering de enige constante is – effectief het verschil? Voor je corporatie, binnen je werk maar zeker ook voor jezelf?

Geen nood! Precies op deze vlakken biedt Cover je professionele ondersteuning. Altijd actueel, altijd inspirerend en vooral lekker praktisch. Op verschillende manieren en momenten. Bijvoorbeeld tijdens de tweejaarlijkse events met boeiende sprekers, inhoudelijke discussies en praktische workshops. Maar ook tijdens de intervisie, bedrijfsbezoeken, kennissessies en/of een leergang communicatieve corporatie.

Deelname aan onze activiteiten betekent: samen met je vakgenoten nieuwe dingen ontdekken, geïnspireerd raken, in openheid verhalen uitwisselen, nuttige tips krijgen en geven. Weer energie krijgen. Bij Cover helpen we elkaar vooruit. Of je nu junior, medior of senior bent. Cover is er voor jou. Sterker nog: we hopen dat je Cover ook een beetje als van jou ziet. Dus kom even op adem, leg je werk- en persoonlijke accu aan de Cover-oplader zodat je motor er weer tegen kan!

Inmiddels zijn communicatieprofessionals van meer dan 120 woningcorporaties lid van Cover!