Bolletjes-raster-CoverBolletjes-raster-CoverBolletjes-raster-Coveroverlay_leftoverlay_right

verbinden • ontwikkelen • delen

Cover bestaat 20 jaar!

Jaarplan 2019

Cover bestaat dit jaar 20 jaar!

Inmiddels zijn 131 communicatieprofessionals van 104 woningcorporaties aangesloten bij Cover. Allemaal professionals die van en met elkaar willen leren en groeien, als professional en als mens, zodat zij het verschil kunnen maken. Ben je benieuwd hoe het allemaal begonnen is? Je leest het hier.

Ieder jaar kiezen we een centraal thema, die als rode draad door onze activiteiten loopt. Voor dit speciale jaar hebben we gekozen voor het thema (Werk)geluk. Iedereen wil graag gelukkig zijn, zowel privé als op het werk. De wetenschap heeft aangetoond dat gelukkige mensen creatiever, productiever, energieker en stressbestendiger zijn. Daar gaan we voor!

Als bestuur zijn we bij onszelf te raden gegaan: wat betekent geluk voor ons, in relatie tot Cover? Daar hoefden we niet lang over na te denken: zorgen dat Cover een vereniging is voor én door leden. Ons activiteitenplan wilden we daarom samen met leden maken. En dat is gebeurd! Na een inspirerende en energieke brainstormsessie met 5 leden, hadden we een geweldig activiteitenplan waar we allemaal heel gelukkig van worden. En nog leuker: een aantal activiteiten gaat door de leden zelf georganiseerd worden! Heb jij ideeën voor activiteiten? Laat het ons weten via info@covernet.nl. Wil je het zelf organiseren? Dan is jouw deelname gratis 🙂

Je vindt ons aanbod voor 2019 hier