Bolletjes-raster-CoverBolletjes-raster-CoverBolletjes-raster-Coveroverlay_leftoverlay_right

verbinden • ontwikkelen • delen

Terug naar overzicht

Workshop 'Beeldend vertellen' is verplaatst

Eerder verstuurden we een uitnodiging voor de workshop ‘Beeldend vertellen’ van 27 maart. Nu hebben de vakbonden voor deze dag stakingen aangekondigd. Wij willen iedereen de mogelijkheid geven om hier aan mee te doen. Daarom verplaatsen wij de workshop naar dinsdag 24 april 13.00 – 17.00 uur. Er zijn nog plekken vrij, dus meld je aan!

De uitnodiging
Verhalen vertellen. We doen het allemaal, de hele dag door. Privé en op je werk. Een verhaal blijft hangen als het goed wordt verteld. Hoe zorg jij er voor dat jouw publiek aan je lippen hangt? Dat ontdekken we samen tijdens de workshop ‘Beeldend vertellen’ die we op dinsdag 24 april organiseren. 

Beeldend vertellen 
Wil je jouw huurders enthousiasmeren voor een bepaald project? Wil je collega’s of bestuur overtuigen om een bepaald project op te pakken? Wil het verhaal van je corporatie over de bühne brengen? Een verhaal blijft vooral hangen als het goed wordt verteld. En het goede nieuws is: iedereen kan leren een verhaal op een boeiende manier te vertellen!

Over de workshop
In de workshop ‘Beeldend vertellen’ leert Ernst Weerstra je jouw verhaal authentiek op jouw eigen manier beeldend en speels te vertellen. Je leert hoe je gebaren, mimiek en spelen met je stem gebruikt en hoe je spanning opbouwt. Met behulp van speelse werkvormen oefen je vertelvaardigheden die direct toepasbaar zijn bij het vertellen van je verhaal in de praktijk. Ook werk je aan je verhaal zo voorbereiden dat je het goed kunt onthouden, de opbouw van een verhaal en de spanningsopbouw, effect van lichaamstaal en de presentatie van jouw verhaal. Wil je wel, maar vind je het spannend? Wij ook! Daarom houden we de groep klein. Er zijn maximaal 12 plekken.

Over Ernst Weerstra 
Ernst Weerstra geeft workshops en trainingen Vertellen en Spreken in het openbaar bij Het Verteltheater en werkte als trainer voor Matrix Events en Rhetorica communicatie-trainingen.

Datum: Dinsdag 24 april 2018
Tijd: 13.00 – 17.00 uur
Locatie: Oost Flevoland Woondiensten, De Noord 47 in Dronten
Kosten leden: € 50,-
Kosten niet leden: € 85,-
Kosten introducé*: € 50,-

*Per lid is het mogelijk om 1x per jaar een introducé tegen ledentarief mee te nemen. Dit geldt alleen als je zelf ook aanwezig bent bij de workshop.