Bolletjes-raster-CoverBolletjes-raster-CoverBolletjes-raster-Coveroverlay_leftoverlay_right

verbinden • ontwikkelen • delen

Heleen Weerkamp, ProWonen

Heleen Weerkamp werkt ruim 13 jaar bij ProWonen en vindt communicatie na al die jaren nog steeds een uitdaging.

Mijn ultieme doel is om mezelf in onze organisatie overbodig te maken. Communicatie is van ons allemaal en dus doen collega’s zoveel mogelijk zelf. Maar de manier waarop een boodschap kan worden overgebracht aan een bepaalde doelgroep vergt toch wel specifieke kennis en ervaring. Daarom blijft mijn functie gelukkig nog wel even bestaan.

Een bijeenkomst van Cover geeft mij nieuwe energie. Ik ga altijd naar huis met ideeën om in mijn eigen organisatie toe te passen. Niet alleen vakinhoudelijk, maar vooral  persoonlijk. Hoe kan ik (als communicatieadviseur) een stevige bijdrage leveren aan de interne en externe positionering. Niet alleen met kennis, maar vooral met ervaringen van andere deelnemers, creatieve workshops en interessante bedrijfsbezoeken.

Het is bovendien erg prettig om eens weg van kantoor te zijn en met gelijkgestemden te sparren, ervaringen uit te wisselen en te mopperen op het predicaat van ‘knip en plak-afdeling’. Cover is een mooie mix van oud gedienden met hun ervaring en jonge honden met hun frisse blik. Een (halve) dag Cover en je energielevel is weer helemaal op peil! Ik heb me aangemeld als bestuurslid om een extra impuls aan mijn dagelijkse werk te geven; het wordt er beter van en het voelt lekker om iets met anderen te delen.”

Verder praten? Neem contact op met Heleen via: Heleen.Weerkamp@prowonen.nl of via LinkedIn.