Bolletjes-raster-CoverBolletjes-raster-CoverBolletjes-raster-Coveroverlay_leftoverlay_right

verbinden • ontwikkelen • delen

Marlou de Bruin, bestuursondersteuner Cover

‘Tot vier geleden werkte ik als management assistent bij Mooiland. Op een dag pakte ik een uitdraai van de printer met daarop de vacature bestuursondersteuner bij Cover. Ik wist gelijk: ‘Dat is iets voor mij!.’ Het bestuur bestond toen nog uit zeven leden en in het begin was ik vooral druk met de ondersteuning van het bestuur en de administratie.

Mensen bij elkaar brengen
Door de krimp in het bestuur, veranderde ook mijn rol. Er is nu veel ruimte om zelf te ondernemen en organiseren. Net als in mijn huidige functie* vind ik het heel erg leuk om met eigen verantwoordelijkheid en in vrijheid organisaties te ondersteunen. Mensen bij elkaar brengen, verbindingen tot stand brengen, kennis delen en verder komen. Precies waar het om draait bij Cover.

Vrij praten met vak- en sectorgenoten
Ik ben trots op wat we al bereikt hebben. Laatst zag ik bij een paar leden op LinkedIn bij ‘Opleiding’ een training van Cover staan. Wauw, denk ik dan! Ik geloof er écht in dat dit netwerk je veel kan brengen. Het is de enige plek waar je met je vak- en sectorgenoten bij elkaar kunt zitten zonder dat er andere belangen spelen. Dat alleen al is bijzonder. Wat zo mooi is aan Cover, is het persoonlijke. Het gaat in eerste instantie om de persoonlijke ontwikkeling van de leden. Een workshop storytelling bijvoorbeeld. Dat gaat niet alleen over het verhaal van je corporatie, maar zeker ook over je eigen verhaal. Wat drijft jou?

Opladen bij Cover
Mensen verdienen een oplaadplek als Cover. Ik gun het iedereen. Het is een gemiste kans om je niet aan te sluiten, vind ik. De komende tijd starten we dan ook een wervingscampagne. Want zonder leden geen netwerk… Ook hopen we op een nog actievere bijdrage van leden. Ja, dat vraagt wat tijd van mensen. Maar wees gerust: ook die initiatieven ondersteun ik. Met plezier!’

*Marlou werkt 28 uur als Office Manager bij Novio Tech Campus, Nijmegen. Meer informatie over Marlou vind je op LinkedIn.