Bolletjes-raster-CoverBolletjes-raster-CoverBolletjes-raster-Coveroverlay_leftoverlay_right

verbinden • ontwikkelen • delen

Lianne van Klaveren, bestuurslid Cover

Cover is er voor àlle communicatieprofessionals binnen de corporatiebranche. Of het nou de praktische aanpakkers zijn die nog aan het begin van hun carrière staan of de strategische senioren die al heel wat jaren meedraaien. De kracht van Cover is juist dat al deze bloedgroepen elkaar in alle openheid kunnen ontmoeten en spreken. Én elkaar kunnen helpen: want het gaat vooral om samen verder komen.

Onderlinge herkenning
De betrokkenheid van de leden, raakt me iedere keer weer. Iedereen deelt alles in volledige openheid met elkaar. Ook al verschillen corporaties onderling soms sterk, we herkennen dezelfde dillema’s. Die sfeer maak ik nergens anders mee en mag je gerust uniek noemen. Misschien omdat ons netwerk geen commercieel belang kent. Of verbonden is aan de branchevereniging. Het is feitelijk het enige netwerk waar je als communicatieprofessional vrijuit kunt praten over alles wat je bezig houdt.

Cover is er voor de leden
Als bestuur moet je weten wat er speelt in de sector, maar ook wat de trends binnen het vakgebied zijn. Die moet je vertalen naar een aansprekend programma dat dicht bij de mensen ligt. Daar slagen we weer steeds beter in gelukkig. De leden moeten er vooral zelf iets aan hebben. Cover staat primair voor persoonlijke ontwikkeling: ben je als persoon happy dan volgt de happy professional van zelf. En ja, daar wordt uiteraard ook de corporatie en uiteindelijk de sector beter van.

Verbindingen leggen en samen optrekken
Ik ben overtuigd van de toegevoegde waarde van Cover. En gelukkig merk ik aan de enthousiaste reacties van de leden dat Cover (weer) leeft. Cover sluit goed aan bij de huidige tijd van verbindingen leggen en samen optrekken. En het voegt iets waardevols toe: het is een plek om te delen. Dus laten we het goede behouden en verstevigen om van daaruit verder te bouwen. Dat geeft en brengt energie!’

Meer informatie over Lianne vind je op LinkedIn.