Bolletjes-raster-CoverBolletjes-raster-CoverBolletjes-raster-Coveroverlay_leftoverlay_right

verbinden • ontwikkelen • delen

Miriam van Dijk, bestuurslid Cover

‘Cover biedt mij de perfecte combinatie van strategische vergezichten en persoonlijke toepasbaarheid. Neem het verhaal van een Vera de Witte tijdens het voorjaarseven: alles verandert en als communicatieprofessional zul je je moeten specialiseren. Ik ben een éénpitter, een klassieke allrounder. Bij mij gaan er dan gelijk luikjes open. “Waar haal ik energie uit, wat zou mijn specialisatie kunnen zijn?” Daar had ik nog niet eerder zo specifiek over nagedacht.

Van overstijgend naar persoonlijk
Na het verhaal van Vera de Witte gingen we aan de slag kan met je persoonlijke verhaal, dat is precies zo’n combinatie die ik bedoel: van groot naar klein, van overstijgend naar persoonlijk. En doordat de bijeenkomsten tegenwoordig kleiner van opzet zijn, wordt er ook meer gedeeld. Dat is moedig en leerzaam. Het vraagt lef om je kwetsbaar op te stellen. Bij Cover kan dat omdat het intiemer is dan bijvoorbeeld een Aedes-bijeenkomst.

Vernieuwde energie
Eerlijk gezegd was ik al bijna afgehaakt. Cover was mij te massaal geworden. Maar met de vernieuwde koers raakte ik weer enthousiast. Het gaat nu veel meer over je persoonlijke ontwikkeling binnen je functie, binnen de branche. Je wordt uitgedaagd kritisch na te denken. Ik kom nu weer opgeladen – daadwerkelijk met vernieuwde energie – thuis. Daar krijg ik enorm goede zin van!

Met elkaar halen en brengen
Het is ook de reden waarom ik tot het bestuur toetreed. Ik denk graag mee. Tuurlijk kost het mij tijd. Je doet het er bij, maar het is belangrijk genoeg. Dus ik maak die tijd gewoon vrij. Cover is er voor de leden. Dit betekent wat mij betreft niet dat het bestuur alles bepaalt en doet. Juist de inbreng van leden is waardevol en wenselijk. Laten met elkaar halen en brengen. Daar ga ik voor!’

Meer informatie over Miriam vind je op LinkedIn.