Bolletjes-raster-CoverBolletjes-raster-CoverBolletjes-raster-Coveroverlay_leftoverlay_right

verbinden • ontwikkelen • delen

Programma 2019

Op verschillende manieren en momenten bieden we activiteiten aan.

Bijvoorbeeld tijdens de tweejaarlijkse events met boeiende sprekers, inhoudelijke discussies, ontmoetingsmomenten en praktische workshops. Ook gedurende het jaar bieden we diverse bezoeken aan bedrijven binnen- en buiten de sector en workshops. Deelname aan onze activiteiten betekent: samen met je vakgenoten nieuwe dingen ontdekken, geïnspireerd raken, in openheid verhalen uitwisselen, nuttige tips krijgen en geven. En dat geeft een flinke energieboost waarna je de volgende dag heerlijk geïnspireerd en ontspannen je kantoor binnen loopt.

Zien we jou op een van de volgende activiteiten?

Events
Voorjaarsevent: werkgeluk
Najaarsevent: merkbeleving

Workshops
Lenig denken
Talent in communicatie
Social media
Schrijven op 1 A4

Bedrijfsbezoeken
COA of AZC
Performance factory
Werken vanuit de bedoeling
Redactie (NPO)

Intervisie
Er is een aantal intervisie groepen actief

Meer informatie en aanmelden
Meer informatie en de mogelijkheid om je in te schrijven voor een activiteit volgt ongeveer 6 weken voorafgaand aan de desbetreffende activiteit.

We zijn altijd op zoek naar locaties waar we onze activiteiten kunnen organiseren. Als je een locatie ter beschikking stelt, ontvang je €75,- korting op de desbetreffende activiteit! Heb je zelf een goed idee voor een activiteit? Graag, alle suggesties zijn welkom. Wil je de activiteit zelf organiseren? Dan is jouw deelname kosteloos. Dat budget kun je mooi aan iets anders uitgeven. Twee voor de prijs van een.