Bolletjes-raster-CoverBolletjes-raster-CoverBolletjes-raster-Coveroverlay_leftoverlay_right

verbinden • ontwikkelen • delen

Terug naar overzicht

Workshop strategisch handelen en adviseren vanuit “De psychologie van communicatie” van Gerald Morssinkhof

Dag 2

Tijdens het voorjaarsevent was Gerald Morssinkhof, medeschrijver van het boek ‘Psychologie van Communicatie’, bij ons te gast. Zijn lezing was zo inspirerend dat Eugenie Buur van Intermaris Gerald benaderde voor een vervolg. We zijn er trots op dat zij samen een uniek aanbod voor Cover maakten. Strategisch handelen en adviseren vanuit “De psychologie van communicatie”. In twee bijeenkomsten maak je de verdieping op de theorie en maak je de verbinding naar de praktijk.

De eerste bijeenkomst vond plaats op 4 oktober. Op interactieve wijze maakten de deelnemers kennis met de ‘Psychologie van Communicatie’. Die kennis is vertaald  naar ‘het coachen van collega’s’ en ‘het versterken van de eigen adviesvaardigheden’. Een mooie koppeling van persoonlijke en professionele ontwikkeling.

De tweede bijeenkomst vindt plaats op 9 april 2019 (locatie volgt).
Tijdens deze dag gaan de deelnemers aan de slag met een casus uit hun eigen organisatie.Op deze dag staan de verdieping en verscherping van de aanpak in de praktijk centraal. Zo nemen ze een goed gevulde rugzak mee terug naar hun werk.

Je kunt je hier niet meer voor aanmelden.