Bolletjes-raster-CoverBolletjes-raster-CoverBolletjes-raster-Coveroverlay_leftoverlay_right

verbinden • ontwikkelen • delen

Terug naar overzicht

Zomerworkshop Zakelijk Tekenen en Jobcraften

Wat (be)tekent werkgeluk voor jou?

Wil je leren hoe je zakelijk kunt tekenen én aan de slag met jouw eigen werkgeluk? Dan is dit een ideale workshop! Aan het einde van deze workshop heb je basisprincipes van zakelijk tekenen onder de knie, heb je meer inzicht in jouw talenten en ga je naar huis met een persoonlijk crafting plan om direct toe te kunnen passen op het werk.

Waarom deze combinatie? Tekenen is niet alleen ontzettend leuk om te doen, het helpt ook ingewikkelde thema’s en processen overzichtelijk, concreet en bespreekbaar te maken. Werkgeluk is zo’n thema wat zich uitstekend leent om visueel mee aan de slag te gaan. Tijdens de workshop starten we met de basisvaardigheden van zakelijk tekenen. We staan stil bij de functionaliteit van tekenen en passen dit direct toe.

Vervolgens gaan we met de nieuw geleerde vaardigheden aan de slag met jouw werkgeluk. Dit doen we door te jobcraften. Je kunt jobcraften omschrijven als ‘sleutelen aan je baan’, of zoals ze het in België mooi noemen: ‘baanboetseren’. Je ontdekt in vijf stappen wat jij kunt doen om meer uit jouw baan en jezelf te halen.

Het resultaat: een inspirerende ochtend samen met communicatieprofessionals die net als jij willen leren en groeien. En je gaat naar huis met een persoonlijk visueel crafting plan waar je gelijk mee aan de slag kunt. Een cadeau aan jezelf én een mooie afsluiting van de zomerperiode!

   

Praktische informatie

Wanneer: 20 augustus 2019
Tijd: 9.00 – 13.00 uur (excl. lunch)
Waar: Area Wonen in Uden
Kosten leden: € 100,- incl. BTW
Kosten introducees*: € 100,- incl. BTW
Kosten niet leden: € 175,- incl. BTW

*Ieder lid mag 1 keer per jaar een introducé meenemen tegen het ledentarief. Je dient dan zelf ook aanwezig te zijn bij de desbetreffende activiteit. Er zijn maximaal 12 plekken beschikbaar voor deze workshop en de workshop gaat door bij minimaal 9 inschrijvingen. Schrijf je nu in!

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor de workshop. Direct na de inschrijving ontvang je een automatische bevestiging. Heb je deze niet ontvangen, dan is je inschrijving niet gelukt. Stuur dan een e-mail naar info@covernet.nl.

Aanmeldformulier Zakelijk tekenen en Jobcraften 20 augustus 2019

  • Persoonsgegevens

  • Factuurgegevens

    Om je in te kunnen schrijven voor deze workshop worden je gegevens opgeslagen in een database. Ook ontvang je e-mail met praktische informatie met betrekking tot deze activiteit.
    Direct na het verzenden van dit formulier ontvang je een automatische bevestiging. Heb je deze niet ontvangen, dan is je inschrijving niet gelukt. Stuur dan een e-mail naar info@covernet.nl. Annuleren kan tot 2 weken voorafgaand aan de activiteit kosteloos. Meld jij je daarna af? Dan brengen wij het volledige bedrag in rekening.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.