Bolletjes-raster-CoverBolletjes-raster-CoverBolletjes-raster-Coveroverlay_leftoverlay_right

verbinden • ontwikkelen • delen

Najaarsevent 2018

Zonder Woorden

Gun jij jezelf even me-time?

Heb jij je al aangemeld voor het inspirerende najaarsevent ‘Zonder Woorden’? Het belooft weer een super interessante en inspirerende dag te worden! Kom op 8 november van
9.30 – 16.30 uur naar JOINN! in Houten en ontmoet in een kleine en gezellige setting vak- en sectorgenoten.

Denise Dechamps over lichaamstaal

De welbekende Denise Dechamps van de Body Language Academy neemt je mee in de wereld van lichaamstaal. Ze deelt hoe je met lichaamstaal anderen voortdurend kunt beïnvloeden en hoe zij ook jou beïnvloeden door hun manier van doen. Je leert hoe je lichaamstaal beter kunt spreken en verstaan. Door je meer bewust te worden van je eigen uitstraling en te anticiperen op de non-verbale signalen die anderen afgeven, verbeter je je kansen op succes op elk niveau.

Met ratio kom je van A naar B, met intuïtie kom je overal

In de middag volg je een hele bijzondere workshop: Intuïtie op de werkvloer. Ooit gold het verstand als superieur van zoiets ongrijpbaars als intuïtie. Mar das war einmal. Want intuïtie blijkt een goede raadgever op de werkvloer. Einstein wist dat al: ‘Met ratio kom je van A naar B, met intuïtie kom je overal’. Intuïtie is in opmars. Ook bij bedrijven. Zeker in deze tijd met veel verandering. Ratio en intuïtie vullen elkaar aan. Intuïtie vergroot de snelheid van denken en handelen, en als mens ben je beter in balans en communiceer je beter. Door je intuïtie te gebruiken ben je niet alleen gericht op uiterlijke successen, maar ook op je welzijn én op dat van de ander. Veel meer dingen lopen beter als je je intuïtie gebruikt, zowel op de werkvloer als in je privé leven. Benieuwd hoe jij je intuïtie in kan zetten? Abeke Schreur vertelt je er niet alleen over, ze laat het je ook voelen!

Hoe maak je nou een veelzeggend beeld?

Tot slot ga je zelf aan de slag tijdens de workshop Visueel Communiceren. We weten inmiddels allemaal dat 1 beeld meer zegt dan 1000 woorden. Maar hoe maak je nou zo’n veelzeggend beeld? Dat leert PlanHR je in deze interactieve workshop. En zelfs als je écht niet kan tekenen kun je na deze workshop visueel communiceren. Een goed gevulde etui ligt al voor je klaar, zodat je de volgende dag direct zelf aan de slag kan!

Aanmelden

Kortom, het wordt een dag vol met ontmoetingen met interessante sprekers en vak- en sectorgenoten, je volgt super interessante workshops en je gaat met een flinke lading energie de winter in! Gun jezelf even me-time en meld je aan! Want na deze dag:

1. Ben jij je meer bewust van je lichaamstaal.
2. Boek je meer succes door je intuïtie te gebruiken.
3. Kun je eenvoudig concrete en abstracte begrippen in beeld brengen.
4. Is je netwerk uitgebreid met interessante sprekers en vak- en sectorgenoten.

Kom alvast in de stemming en bekijk de Cover movie!

Datum: 8 november 2018
Tijd: 9.30 – 16.30 uur
Locatie: JOINN! in Houten (direct naast het treinstation en aan de snelweg)
Kosten leden: €125,-
Kosten introducés: €125,-*
Kosten niet-leden: € 225,-

Klik hier om naar het aanmeldformulier te gaan.

* 1 keer per jaar mogen leden een introducé meenemen naar bepaalde activiteiten. De introducé betaalt dan het ledentarief. Introduceer je iemand? Dan ben je verplicht om zelf ook aanwezig te zijn bij de desbetreffende activiteit.

Na het verzenden van onderstaand inschrijfformulier ontvang je direct een automatische bevestiging van je aanmelding. Niets ontvangen? Check je spambox. Zit daar ook niets in? Neem dan contact op via info@covernet.nl

Aanmeldformulier najaarsevent 'Zonder woorden' 8 november 2018

  • Persoonsgegevens

  • Factuurgegevens

  • *Leden mogen 1x per jaar iemand introduceren bij een event. De introducé betaalt dan het ledentarief. Het lid dat iemand introduceert moet zichzelf ook aanmelden voor het event.
  • Kosteloos annuleren kan tot 2 weken voor de activiteit. Daarna zijn wij genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.