Bolletjes-raster-CoverBolletjes-raster-CoverBolletjes-raster-Coveroverlay_leftoverlay_right

verbinden • ontwikkelen • delen

Najaarsevent 2018

Zonder Woorden

Twee keer per jaar organiseert Cover een event. Het thema van het voorjaarsevent was ‘luisteren’. Maar wist je dan in een gemiddeld gesprek onze communicatie voor 60-80% bestaat uit non-verbale signalen? Iedereen en alles communiceert! Lichaamstaal en succes zijn onlosmakelijk verbonden, zo blijkt uit veel onderzoeken. Daarom staat het Cover Najaarsevent op 8 november in het teken van lichaamstaal, visueel communiceren en intuïtie op de werkvloer.

Hoe ziet het programma eruit?
09.30 uur Ontvangst bij JOINN! in Houten
10.00 uur Interactieve lezing over lichaamstaal
We beginnen de dag met een interactieve lezing over lichaamstaal door psycholoog en lichaamstaalexpert, Denise Dechamps van de Body Language Academy. Met haar passie voor menselijk gedrag en de drijfveren erachter deelt ze hoe je aandacht besteedt aan je lichaamstaal. In hoeverre ben jij je bewust van het effect van jouw lichaamstaal op interacties en daarmee op de uitkomsten? Ze zeggen dat mensen vaak niet veel onthouden van wat je zegt, maar wel sterk het gevoel dat ze tijdens het gesprek hadden en wat ze van jou vonden. Denk maar eens terug aan gesprekken die jij hebt gehad de afgelopen maanden. Na deze interactieve sessie kijk je met andere ogen naar de gesprekken die je dagelijks voert!

12.15 uur Lunch en readings
13.15 uur Workshop ronde 1 – Visueel Communiceren & Intuïtie op de werkvloer
14.45 uur Workshop ronde 2 – Visueel Communiceren & Intuïtie op de werkvloer

Na een overheerlijke lunch gaan we in twee groepen uit elkaar en volg je twee workshops: Visueel Communiceren en Intuïtie op de werkvloer. Tijdens de workshop Visueel Communiceren leert PlanHR je hoe je door tekenen, visueel kan communiceren. Ook als je denkt ‘ik kan niet tekenen’, écht iedereen kan het! Je neemt een gevulde etui mee naar huis, zodat je het geleerde gelijk de volgende dag op jouw werk kunt toepassen. Tijdens de workshop Intuïtie op de werkvloer vertelt Abeke Schreur, een nuchtere intuïtie-expert en communicatieadviseur, over intuïtie en het verschil met het inzetten van je ratio. Ook vertelt zij over haar eigen ervaringen als communicatieadviseur met intuïtie op het werk. Daarna ga je zelf met een aantal oefeningen ervaren hoe energie werkt.

16.00 – 17.00 uur Afsluiting, borrel en netwerken

Kortom, het wordt een dag vol met ontmoetingen met interessante sprekers en vak- en sectorgenoten, je volgt super interessante workshops en je gaat met een flinke lading energie de winter in!

Meer informatie
Het Cover Najaarsevent vindt plaats in JOINN! in Houten (direct naast het treinstation en aan de snelweg). De kosten voor leden van Cover bedragen € 125,-. Wil je een collega meenemen die geen lid is van Cover? Dat kan. Hij of zij betaalt dan € 225,-. Wij hopen dat je erbij bent!

Datum: 8 november 2018
Tijd: 9.30 – 16.30 uur
Locatie: JOINN! in Houten (direct naast het treinstation en aan de snelweg)
Kosten leden: €125,-
Kosten introducés: €125,-*
Kosten niet-leden: € 225,-

* 1 keer per jaar mogen leden een introducé meenemen naar bepaalde activiteiten. De introducé betaalt dan het ledentarief. Introduceer je iemand? Dan ben je verplicht om zelf ook aanwezig te zijn bij de desbetreffende activiteit.

Aanmeldformulier najaarsevent 'Zonder woorden' 8 november 2018

  • Persoonsgegevens

  • Factuurgegevens

  • *Leden mogen 1x per jaar iemand introduceren bij een event. De introducé betaalt dan het ledentarief. Het lid dat iemand introduceert moet zichzelf ook aanmelden voor het event.
  • Kosteloos annuleren kan tot 2 weken voor de activiteit. Daarna zijn wij genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.