Bolletjes-raster-CoverBolletjes-raster-CoverBolletjes-raster-Coveroverlay_leftoverlay_right

verbinden • ontwikkelen • delen

Terug naar overzicht

Masterclass Coachend Adviseren

Wilma Kossen en Gonda Duivenvoorden

Omdat Cover dit jaar 20 jaar bestaat, willen we onze leden iets unieks aanbieden. We hebben niemand minder dan Gonda Duivenvoorden en Wilma Kossen gevraagd om speciaal voor Cover een tweedaagse masterclass te ontwikkelen. Wilma is 20 jaar geleden nauw betrokken geweest bij de oprichting van Cover en ook Gonda heeft in het verleden Cover meerdere keren bijgestaan met strategisch advies. De dames zijn onder andere bekend van SRM opleidingen en trainingen. Ze hebben nu samen het bedrijf Van de Wijz; zij bedenken en geven trainingen die jou respectvol ontregelen, zodat je weer wat nieuws kunt toevoegen. Gonda en Wilma kennen ons vakgebied als geen ander. Zij weten precies wat de communicatieprofessional van nu en in de toekomst nodig heeft. Daarom geven zij een speciale masterclass aan jou als lid van Cover!

In deze masterclass ontdek je de kracht van coachend adviseren. Wilma en Gonda laten je zien wat er nodig is voor een advies dat wordt omarmd. Door de inzet van coachend adviseren voelt je opdrachtgever zich optimaal gehoord door jou als adviseur. Je advies krijgt de aandacht die het verdient, omdat je aansluit bij de belevingswereld van je opdrachtgever. Je ontwikkelt een natuurlijk gevoel voor timing, zodat je advies komt op het moment dat jouw gesprekspartner daar behoefte aan heeft. In de masterclass vul jij je gereedschapskist met coachtechnieken en actuele psychologie- en breininzichten die zijn toegesneden op de adviespraktijk. Er is een mooie afwisseling tussen theorie en praktijk. 70% van wat de mens leert, leert hij door te doen. Je gaat tijdens de masterclass vooral zelf actief aan de slag. Korte theorieblokken geven je inzicht in bewezen effectieve advies-aanpakken. Door te oefenen leer je ze toe te passen.

Dit levert Coachend Adviseren je op:

 • Je leert open te luisteren en waar te nemen.
 • Je benut op een positieve manier de denkkracht van je opdrachtgever.
 • Je werkt minder hard en krijgt meer waardering.
 • Je gaat aan de slag met duidelijke en gedragen adviesopdrachten.
 • Je versterkt de implementatiekracht van je advies.
 • Je vergroot je perspectief op een adviesvraagstuk.

Visie van Wilma en Gonda op leren
De masterclass is een combinatie van training en coaching. Realiseer je dat er wel wat van je gevraagd wordt. Voor Wilma en Gonda betekent leren vooral ontdekken en doen. Ontwikkelen start met ontregelen. Zonder het doorvoelen van je eigen ontwikkelpunten verandert er niets. Ze verwachten van de deelnemers een flinke dosis reflectievermogen. Van hen mag je verwachten dat je als een wijzer mens de deur uitgaat. Niet voor niets kozen ze voor de naam ‘Van de Wijz’, werkplaats van een wijzer leven.

Praktische zaken
Het betreft een tweedaagse training die plaatsvindt op 27 augustus 2019 bij Patrimonium Woonservice in Veenendaal en op 15 oktober 2019 bij De Goede Woning in Apeldoorn. Beide trainingsdagen duren van 9.30 tot 16.00 uur. Aan het eind van de training ontvang je een certificaat.

Meer weten?
Voor meer inhoudelijke informatie over de Masterclass Coachend Adviseren kun je bellen of mailen met de trainers:

 • Gonda Duivenvoorden: 06 – 12 74 64 31, gonda@vandewijz.nl
 • Wilma Kossen: telefoon: 06 – 22 47 10 82, wilma@vandewijz.nl

Voor meer praktische informatie kun je contact opnemen met Marlou de Bruin via info@covernet.nl.

Inschrijven
Omdat Cover 20 jaar bestaat bieden Wilma en Gonda deze training aan leden van Cover aan voor slechts € 425,- incl. BTW. Het normale tarief bedraagt € 2.695,– exclusief 21% btw.

Deelnemers krijgen:

 • 4 dagdelen training
 • 2x lunch
 • Koffie, thee, water
 • Certificaat van deelname
 • Je eigen breinvoorkeurrapportage

Er zijn maximaal 16 plekken, dus vul snel onderstaand formulier in om je aan te melden voor deze unieke masterclass! Direct na de inschrijving ontvang je een automatische bevestiging. Heb je deze niet ontvangen, dan is je inschrijving niet gelukt. Stuur dan een e-mail naar info@covernet.nl.

Aanmeldformulier tweedaagse masterclass Gonda en Wilma

 • Persoonsgegevens

 • Factuurgegevens

  Alleen leden van Cover kunnen zich aanmelden voor deze activiteit.
  Om je in te kunnen schrijven voor deze masterclass worden je gegevens opgeslagen in een database. Ook ontvang je e-mail met praktische informatie met betrekking tot deze activiteit.
  Direct na het verzenden van dit formulier ontvang je een automatische bevestiging. Heb je deze niet ontvangen, dan is je inschrijving niet gelukt. Stuur dan een e-mail naar info@covernet.nl. Annuleren kan tot 2 weken voorafgaand aan de activiteit kosteloos. Meld jij je daarna af? Dan brengen wij het volledige bedrag in rekening.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.