Bolletjes-raster-CoverBolletjes-raster-CoverBolletjes-raster-Coveroverlay_leftoverlay_right

verbinden • ontwikkelen • delen

Terug naar overzicht

Kick-off intervisie Zuid-Nederland

Eind 2017 zijn we begonnen met het organiseren van kick-off meetings voor intervisiegroepen. De laatste kick-off meeting organiseren zou op 15 maart as. bij Zayaz in ‘s-Hertogenbosch plaatsvinden, maar is verplaatst naar 3 mei. De locatie blijft ongewijzigd.

 

Wil jij eens rustig met vak- en sectorgenoten sparren over een lastig vraagstuk, bouwen aan een nuttig netwerk en samen met elkaar leren en inspireren? Geef je op voor de kick-off meeting voor deelname aan de Cover intervisiegroep! Deelname is gratis.

Veel van onze leden hebben aangegeven behoefte te hebben aan een intervisiegroep. Daarom faciliteert Cover het opzetten van intervisiegroepen. Heb jij behoefte om samen met gelijkgestemden eens te ontsnappen aan de hectiek van de dag en met elkaar stil te staan bij bepaalde vraagstukken of thema’s? Lees dan verder en meld je aan voor een intervisiegroep. Deelname is gratis! Meld je aan via onderstaand formulier.

Uitnodiging intervisiegroep

Graag nodigen we jou uit voor deelname aan een intervisiegroep. Samen met Mirjam van der Veen, een ervaren begeleider bij het oprichten van intervisiegroepen, bekijken we hoeveel groepen we in eerste instantie oprichten. Tijdens de kick-off meeting, begeleid door Mirjam, bespreken we samen wat de eerste plannen zijn en welke interesse en behoefte er is voor deelname aan de intervisiegroep. En wellicht ontstaan er samen nog meer ideeën! Want het motto is: geen grote plannen. We bouwen gaandeweg samen een nuttig netwerk op! Deelname aan deze sessie is gratis. Klik hier om je aan te melden.

Datum: donderdag 3 mei 2018 van 13.00 – 16.00 uur
Locatie: Zayaz, Eekbrouwersweg 8 in ‘s-Hertogenbosch
Kosten: GEEN 🙂

Collegiale groet,
Lianne van Klaveren, Miriam van Dijk en Marlou de Bruin

PS. Vind je deze bijeenkomst ook interessant voor een communicatie collega, maar is zij/hij niet lid van COVER? Je mag hem/haar aanmelden als jouw introducee. Leidt dit na de eerste meeting tot deelname aan de COVER intervisiegroep, dan wordt hij/zij automatisch lid van COVER.