Bolletjes-raster-CoverBolletjes-raster-CoverBolletjes-raster-Coveroverlay_leftoverlay_right

verbinden • ontwikkelen • delen

Terug naar overzicht

Bedrijfsbezoek Standvast Wonen

Het Bewonersblad

25 oktober – Interactief bedrijfsbezoek Standvast Wonen met als thema ‘Het bewonersblad’
Marianne Peters, communicatiemedewerker bij Standvast Wonen, nodigt je uit om op 25 oktober op bezoek te komen en kennis te maken met Standvast Wonen en haar vernieuwde bewonersblad. Marianne heeft samen met haar collega’s goed gekeken naar de strategie en visie van hun corporatie en aan de hand daarvan een nieuwe opzet van het bewonersblad tot stand gebracht. Tijdens het bezoek deelt ze hoe zij dit van a tot z hebben aangepakt. Het eerste nummer is inmiddels verschenen en aan nummer twee wordt had gewerkt.

Het streven is om het blad voor een groot deel te vullen met verhalen uit de wijken en buurten: verhalen van en over bewoners. In de praktijk blijkt het best lastig te zijn om deze verhalen op te halen. Dit vraagstuk leeft bij veel corporaties. Wat is de gouden formule? Daar gaan jullie samen, onder leiding van facilitator Lianne, over brainstormen. Meld je aan, ontmoet vak- en sectorgenoten en ga met hele concrete ideeën, tips en trucks weer naar huis!

Datum: 25 oktober 2018
Tijd: 13.00 – 16.00 uur
Locatie: Standvast Wonen, Takenhofplein 3 (nabij station Nijmegen Dukenburg)
Kosten leden: €50,-
Kosten introducés: €50,-*
Kosten niet-leden: €100,-

*Ieder lid mag, bij bepaalde activiteiten, 1 keer per jaar iemand introduceren tegen het ledentarief. Degene die iemand introduceert moet zichzelf ook aanmelden voor de activiteit.