Bolletjes-raster-CoverBolletjes-raster-CoverBolletjes-raster-Coveroverlay_leftoverlay_right

verbinden • ontwikkelen • delen

Cover Summer Event

Met ALV

Op donderdag 20 juni organiseren we het Cover Summer Event bij JOINN! in Houten. Ontmoet vak- en sectorgenoten tijdens het event dat in het teken staat van netwerken. Persoonlijk én online.

Programma

13.30 uur               Kom binnen en wees welkom!
14.00 uur               Prikkelende Workshop Zakelijk Flirten door Saskia Paulissen
16.30 uur               Break
16.45 uur               Inspiratie lezing over LinkedIn door Alwin Zandvoort
17.45 uur               Algemene ledenvergadering (agenda volgt) met lekkere broodjes
18.30 uur               Bijpraten onder het genot van een drankje

Het programma, inclusief broodjes, kost je slechts € 150,-. Ben je geen lid, dan betaal je €250,-, tenzij je ter plekke lid wordt ?. Kom je alleen naar de Algemene ledenvergadering, dan betaal je niets.

Zakelijk Flirten

Maak op een onbevangen en positieve manier contact. Recht uit het hart! Op de werkplek is zakelijk flirten zeer effectief, want het draait immers om de mens en dan pas om de zaken.

Tijdens de workshop die vol zit met humor, enthousiasme en interactie, neemt flirtcoach Saskia Paulissen je mee in de drie flirtfases:

 • Flirtfull zijn: Flirten begint bij jezelf. De manier waarop jij contact maakt, is bepalend voor het verloop van dat contact. Je mindset is in deze fase van groot belang: open, nieuwsgierig en onbevangen. Daarom starten we met je flirtbrein aan te zetten.
 • Aandacht richten: Elk mens groeit van positieve aandacht. Het zorgt ervoor dat iemand zich gezien en gehoord voelt. Belangrijk in deze fase is dat je je bewust wordt door welke  bril je naar iemand kijkt en of je in staat bent je mogelijk negatieve oordeel om te buigen naar neutraal of positief. Tijdens de workshop ervaar je direct het positieve effect van onverdeelde positieve aandacht.
 • Contact maken: Een goede flirter is in staat met verschillende mensen contact te maken. De belangrijkste vraag die hij of zij stelt is: wat kan ik doen om bij jou aan te sluiten? Non-verbale communicatie speelt hierin een cruciale rol. Het is verbazingwekkend dat veel mensen zich nog steeds niet bewust zijn van de kracht van lichaamstaal. Tijdens de workshop leer je door kleine veranderingen in je houding of je stem, nog beter de verbinding aan te gaan.

Na deze workshop heb je inzicht in je positieve flirtkwaliteiten en kun je deze bewust inzetten voor nog betere zakelijke relaties met collega’s, huurders en stakeholders!

LinkedIn inspiratiesessie

We zitten vrijwel allemaal op LinkedIn. Maar wat kun je er eigenlijk allemaal mee? Dit platform biedt veel meer dan je denkt! Alwin Zandvoort van Digital Moves neemt je mee in de wereld van LinkedIn. Zowel voor je corporatie als voor jezelf. Na deze interactieve inspiratiesessie weet je onder meer:

 •  waar dit platform anno nu staat;
 •  hoe je voor een professioneel profiel zorgt;
 •  hoe je rake content plaatst;
 •  wat er gebeurt bij interactie met je huurders, stakeholders en jouw eigen netwerk;
 •  hoe je je netwerk vergroot met kwalitatieve connecties;
 •  hoe je omgaat met uitnodigingen van onbekenden;
 •  hoe je gebruik kunt maken van de bedrijfspagina van jouw organisatie;
 •  en natuurlijk krijg je massa’s aan do’s and don’ts, tips & tricks waar je gelijk mee aan de slag kunt!

Geef je snel op!

Wanneer: Donderdag 20 juni 2019
Tijd: 13.30 – 19.00 uur
Waar: JOINN! in Houten. De locatie ligt direct naast het NS-station in Houten. De auto kan worden geparkeerd in parkeergarage ‘De Kruitmolen’ of ‘De Spoorhaag’. Bij de locatie kun je een gratis uitrijkaart krijgen.
Kosten leden volledige programma: €150,- incl. BTW
Kosten niet leden volledige programma (excl. ALV): €250,- incl. BTW
Kosten leden alleen ALV en broodjes: gratis

Leden mogen 1x per jaar iemand introduceren bij bepaalde activiteiten. De introducé betaalt dan het ledentarief. Het lid dat iemand introduceert moet zichzelf ook aanmelden voor de desbetreffende activiteit.

Ben je niet lid, maar wil je wel komen? Dat kan! Je volgt dan de workshop Zakelijk flirten en de inspiratielezing over LinkedIn. De ALV is alleen toegankelijk voor leden van Cover. Word je ter plekke lid, dan betaal je het ledentarief en mag je aansluiten bij de ALV.

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor het event. Direct na de inschrijving ontvang je een automatische bevestiging. Heb je deze niet ontvangen, dan is je inschrijving niet gelukt. Stuur dan een e-mail naar info@covernet.nl.

Aanmeldformulier Summer Event 20 juni 2019

 • Persoonsgegevens

 • Factuurgegevens

 • *Leden mogen 1x per jaar iemand introduceren bij bepaalde activiteiten. De introducé betaalt dan het ledentarief. Het lid dat iemand introduceert moet zichzelf ook aanmelden voor de desbetreffende activiteit. ** Ben je niet lid, maar wil je wel komen? Dat kan! Je volgt dan de workshop en de lezing. De ALV is voor leden. Word je ter plekke lid, dan betaal je het ledentarief en mag je aansluiten bij de ALV.
  Ik ben aanwezig bij de Algemene Ledenvergadering en eet een broodje mee om 17.45 u (bij de prijs inbegrepen)
  Om je in te kunnen schrijven voor dit event worden je gegevens opgeslagen in een database en ontvang je e-mail met praktische informatie met betrekking tot dit event.
  Direct na het verzenden van dit formulier ontvang je een automatische bevestiging. Heb je deze niet ontvangen, dan is je inschrijving niet gelukt. Stuur dan een e-mail naar info@covernet.nl.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.