Bolletjes-raster-CoverBolletjes-raster-CoverBolletjes-raster-Coveroverlay_leftoverlay_right

verbinden • ontwikkelen • delen

Terug naar overzicht

Bezoek Domijn en de Performance Factory

Yes, op 4 juli gaan we op bezoek bij Domijn en de Performance Factory! We zijn heel erg blij dat we deze gave activiteit kunnen aanbieden!

Domijn maakt écht het verschil
Domijn is een corporatie die al een heel eind op weg is in het traject om een bijzondere cultuurverandering door te maken. Van een meer traditioneel ingerichte organisatie zijn zij aan het transformeren naar een corporatie die werkt vanuit de bedoeling. Vanuit de overtuiging dat mensen écht het verschil maken zet Domijn volledig in op de passie & het talent van haar medewerkers. Zij krijgen veel eigen verantwoordelijkheid, vrijheid én het vertrouwen dat erbij hoort om het verschil te kunnen maken. Voor huurders, partners en elkaar. Samen hebben zij dan ook de ambitie van Domijn bepaald: Voel je thuis. Iedereen zet zich in om dit hogere doel te bereiken, liefst vanuit het hart zonder zich (te veel) te laten leiden door regels, vinkjes en uitgebreide beleidsstukken.

Verhalen uit de praktijk
Els Sans en Marloes Folsche, communicatiegoeroes bij Domijn en lid bij Cover, zijn nauw betrokken bij dit traject. Op 4 juli vertellen ze er alles over en geven ze praktische tips & tricks. Ook gaan jullie samen in gesprek over vraagstukken waar zij tegenaan lopen. Bennie, vakman bij Domijn, komt veel bij huurders over de vloer en vertelt hoe het voor hem is om te werken vanuit de bedoeling. Dit levert prachtige verhalen uit de praktijk op.

De rol van communicatie
De rol van communicatie verandert wanneer je op een andere manier gaat werken. Na de lunch in de hippe Twentse Foodhal volgt er een brainstorm over hoe de rol van communicatie kan zijn bij werken vanuit de bedoeling. Samen verkennen we welke positie je het best in kunt nemen, hoe je medewerkers ondersteunt en stimuleert, hoe je de organisatie communicatiever maakt en op welke manieren je je verhaal uitdraagt. Met onze verenigde communicatiepower kan het niet anders dan dat dit veel inspiratie, goede ideeën en concrete plannen oplevert. Zo helpen we Domijn, maar ook onszelf weer een stap verder.

    

De Performance Factory: de hotspot van Enschede
Domijn is gevestigd in de Performance Factory. Dit is dé nieuwe hotspot in Enschede en staat op een bijzondere locatie: het voormalige Polaroid fabrieksterrein. Als afsluiting van de bijeenkomst krijg je een rondleiding in de werkomgeving van Domijn, volledig ingericht op ontmoeten en samenwerken en word je meegenomen in het karakteristieke complex, de Performance Factory. Dit is de plek waar vroeger weefgetouwen stonden en later instantklaar films werden gemaakt. Hier vind je nu een talentenfabriek met een hippe foodhal, kunst, cultuur, ambacht, ondernemerschap én je kunt er naar hartenlust sporten. Bijzonder is dat Domijn deze fabriek samen met de gemeente, buurtbewoners, partners en ondernemers nieuw leven heeft ingeblazen. Talentontwikkeling en samenwerking staan centraal, dit zie je terug in de bijzondere mix van commerciële en maatschappelijke partijen op het terrein.

Kom alvast in de stemming
Kijk vast dit filmpje over Domijn en de Performance Factory, dan ben je er meteen van overtuigd dat een ritje naar Enschede meer dan de moeite waard is. Zien we je op 4 juli?

    

Programma

09.30 uur      Ontvangst
10.00 uur      Werken vanuit de bedoeling bij Domijn
– hoe is het begonnen;
– waar staan we nu & hoe zijn we daar gekomen;
– waar lopen we tegenaan, wat zijn tips;
– in gesprek met collega Bennie (vakman); hij vertelt mooie verhalen uit de praktijk.
12.00 uur      Lunch in de Twentsche Foodhal
13.00 uur      Workshop/brainstorm: rol van communicatie bij werken vanuit de bedoeling
14.00 uur      Rondleiding werkomgeving Domijn & de Performance Factory
15.00 uur      Einde

Waar en wanneer

Wanneer: donderdag 4 juli 2019
Tijd: 9.30 – 15.00 uur (start programma 10.00 u)
Waar: Gebouw Zuid van de Performance Factory in Enschede. Mocht je met de auto komen, dan kun je het best op gebouw Oost parkeren. Route: https://www.domijn.nl/media/1063/route_pf_zuid.pdf. In gebouw Zuid kun je je melden bij het meetingpoint.
Kosten leden: € 50,- incl. BTW
Kosten niet leden: € 95,- incl. BTW

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor het event. Direct na de inschrijving ontvang je een automatische bevestiging. Heb je deze niet ontvangen, dan is je inschrijving niet gelukt. Stuur dan een e-mail naar info@covernet.nl.

Aanmeldformulier bezoek Domijn en de Performance Factorty

  • Persoonsgegevens

  • Factuurgegevens

    Om je in te kunnen schrijven voor dit bezoek worden je gegevens opgeslagen in een database en ontvang je e-mail met praktische informatie met betrekking tot deze activiteit.
    Direct na het verzenden van dit formulier ontvang je een automatische bevestiging. Heb je deze niet ontvangen, dan is je inschrijving niet gelukt. Stuur dan een e-mail naar info@covernet.nl.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.